Längesen

Tjeeeeenare! bara jag som tycker att vädret har humörsvängningar? det regnar kanske 10 min sen är det jätte fint med sol i kanske 20 och sen regn igen.. himmla tråkigt! :( men ja jag bloggar inte så ofta men försöker så ofta ja kan, men idag har det väl inte hänt så mycket, men blir att grilla och lyssna på lazze stefans ikväll! riktigt gött om ni frågar mig! menmen ni får väl nöjja er med en bild på mig för har inga andra för tillfället x)

Kvälls foton

Tjenare. Har varit ut en sväng ikväll och tagit lite kort så här kommer en del utav dom :)

Rubrik

Hallojsan. Har helt klart varit dret väder idag! tror att alla väder som finns har varit här idag haha.. men iallafall dagen börja väl inte bra när man för en gång skull skulle ligga och dra sig i sängen ett tag (haha kan misstolkas men aa) så ligger man kanske 10 min eller nåt så hör man ba: BAMBAMBAMBAMBAMBAM då sitter det en hackspett precis utanför kanske 30 cm från mitt huvud och hackar så ja hade bössan i baktanke ett tag men tänkte till slut va barmhärtig och låta den vara, och sen dret vädret som varit imprincip hela dagen, men nu har sjön börjat på att lugna ner sig så ja funderar snart på att åka ut på en liten fiske tur. bilden idag är tagen från våran altán och helt oredigerad från ifjol sommar. men ha det gött! hejsvejs! 

Olyckat...

Tjenare, har precis kommit hem efter att ha spänderat valborgs i skogen. Tänkte att jag skulle ut och locka på lite älg och se ifall det skulle komma nån så man kunde få nått bra kort men det blev bara skit av alltihop... först när jag kom dit jag skulle locka så var det redan älg där och då såg dom mig såklart samtidigt som jag såg dom så dom stack iväg innan jag hann få upp kameran, sen såg jag inget mer på hela kvällen så jag gick och gjorde upp eld i kaminen en skit liten stuga vi har i skogen och när ja skulle lägga mig så var det så jävla hett i stugan så ja fick öppna dörren i cirka en halvtimme innan ja kunde sova så ja la mig väl vid 2 på natten kanske efter att ha grillat korv och fått ut värmen och allt sen vakna jag på möran och det var AS KALLT och jag ville inte gå upp ur sängen får då hade det blivit ännu kallare eftersom ja bara hade kallingar på mig så hade det inte vart så jätte skönt men lyckades tvinga upp mig själv till slut efter många om och men och det blev som sagt ännu kallare innan jag fick eld i kaminen igen och sen skulle jag bara kolla så att elden var utbrunnen när ja skulle gå hem också öppna jag luckan till kaminen med en pinne och elden var utbrunnen också stängde jag såklart luckan med HANDEN så ja brände mig som fan och inge vatten i närheten eller nått så ja fick gå där med halvt grillat finger.. 

så det var ingen så jätte lyckad tur men ja de visste man ju aldrig, ja kunde ju ha fått världens tillfälle att ta kort på en älg men de lyckades inte denna gången, men ni får en bild från ett annat tillfälle istället. Hej med er :)

RSS 2.0